Javni poziv za dostavu prijava za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova na području općine Suhopolje

Sukladno Mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2023. godini Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, općinski načelnik Općine Suhopolje objavljuje Javni poziv za dostavu prijava za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova na području općine Suhopolje.

Sukladno uvjetima i načinima za korištenje sredstava za provođenje Mjera za poticanje zapošljavanja Programom Javnog rada na održavanju gradskih površina i objekata, na području općine Suhopolje, zaposlit će se tri (3) osobe na vrijeme od šest (6) / devet (9) ili dvanaest (12) mjeseci (ovisno o ciljanoj skupini) u punom/nepunom radnom vremenu i to na poslovima revitalizacija javnih površina i ostalih društveno korisnih radova.

Ovaj Javni poziv objavljuje se na oglasnoj ploči Općine Suhopolje (Trg sv. Terezije 10, 33410 Suhopolje), na službenoj internetskoj stranici Općine Suhopolje (www.suhopolje.hr) i na službenoj internetskoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Rok za dostavu prijava: od 05. srpnja 2023. godine do 13. srpnja 2023. godine.
NAPOMENA: Sukladno uputama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na ovaj javni poziv ne mogu se prijaviti osobe koje su bile uključene u potporu javni rad 12 mjeseci nakon prestanka trajanja mjere javni rad.

ŽIVOTOPIS – obrazac

PRIJAVA – obrazac

Javni poziv za dostavu prijava – JAVNI RADOVI