VAŽNA OBAVIJEST: Pojašnjenje vezano uz izdavanje propusnica za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta

Stanovnicima s prebivalištem na području općine Suhopolje, kojima se izdaje propusnica za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta temeljem točke II. e) (iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština) Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23. ožujka 2020. godine Stožer civilne zaštite Općine Suhopolje izdaje propusnice na način da se zahtjevi upute na e-mail adresu: czosuhopolje@gmail.com, te će se skenirana i ovjerena propusnica dostaviti e-mailom na adresu pošiljatelja. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakt broj Stožera civilne zaštite Općine Suhopolje 098/963-3472.

Obrazac zahtjeva preuzmite sa slijedeće poveznice:

Zahtjev za izdavanjem propusnice

Vrijeme izdavanja propusnica je svakim radnim danom od 8:00 do 12:00 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 12:00 sati bit će izdani sljedeći dan.

Još jednom napominjemo, vezano uz brojne upite s područja drugih općina i gradova, da se obrate Stožerima civilne zaštite svojih općina ili Stožeru civilne zaštite VPŽ na e-mail: stozer@vpz.hr.

Svi oni koji trebaju propusnicu radi obavljanja posla trebaju se obratiti svojim poslodavcima.
Predložak propusnice za poslodavce koji će ih izdavati svojim djelatnicima preuzmite sa slijedeće poveznice:

Predložak propusnice za poslodavce

Odluku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske moguće je preuzeti sa slijedeće poveznice:

Odluka o zabrani napuštanja prebivališta