Obavijest kandidatima/kandidatkinjima prijavljenih na Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme

Obavještavaju se kandidati/kandidatkinje koji/koje ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa objavljenog dana 02. siječnja 2017. godine putem nadležne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na web stranici Općine Suhopolje, za prijam u službu na određeno vrijeme uz obvezni probni rad u trajanju od dva mjeseca, na radno mjesto: REFERENT ZA RAČUNOVODSTVO – 1 izvršitelj/ica da će se prethodna provjera znanja i sposobnosti održati u ponedjeljak, 16. siječnja 2017. godine s početkom u 09,30 sati, na adresi Suhopolje, Trg sv. Terezije 10, prostorija vijećnice Općine Suhopolje.

Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti mogu pristupiti samo kandidati/kandidatkinje koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa.

Upute i obavijesti kandidatima/kandidatkinjama, te pravila i postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, kao i popis kandidata koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz oglasa objavljeno je na web – stranici Općine Suhopolje, slijedećem linku: http://www.suhopolje.hr/category/natjecaji