Čestitka načelnika Marijana Brleka

Povodom 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 20. obljetnice pobjedničke vojno-redarstvene akcije Oluja, Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Općine Suhopolje poći će u Knin odati dužno poštovanje i spomenuti se dana borbe za slobodu, neovisnost i demokraciju.

Neposredno prije polaska, na Spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima ispred Hrvatskog doma Suhopolje položiti će se vijenci i zapaliti svijeće. S izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odati će se počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su položili svoje živote kao i onima koji su patili, borili se i žrtvovali za bolju budućnost svih nas.

Ovom prilikom predsjednik Udruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Općine Suhopolje i ujedno načelnik Općine Suhopolje, Marijan Brlek, posebno izražavajući dostojanstvo i poštovanje hrvatskim braniteljima koji su svoje živote utkali u temelje hrvatske državnosti čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 20. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Oluja. Uvijek ponosni na branitelje i Oluju!