Skupština udruge matica hrvatskih umirovljenika općine Suhopolje

Udruga matice hrvatskih umirovljenika općine Suhopolje održala je 11. travnja 2015. godine redovitu izvještajnu skupštinu u Hrvatskom domu u Suhopolju. Skupu je nazočio veliki broj članova Udruge, ali i brojni gosti umirovljeničkih udruga Virovitičko – podravske županije, kao i predstavnici Općine Suhopolje i udruga sa područja Općine Suhopolje.

Predsjednica Udruge, gđa. Tugomila Jelena Reder podsjetila je nazočne članove i goste na bogata događanja tijekom 2014. godine: posjećivanje nemoćnih članova, proslave Martinja, međunarodnog Dana žena, Vincekova, poklada u Udruzi i mjestu, proljetni uskršnji vašar s prigodnom humanitarnom prodajom oslikanih pisanica, odlasci na kupanje u Daruvar, prigodne izložbe u prostoru Udruge, literarna večer u povodu Mjeseca hrvatske knjige, predavanja policijskih službenika Virovitičko – podravske županije, nabava pilića, ogrjeva i drugih potprepština na višemjesečnu otplatu i druge.

To je samo dio događanja u Udruzi. Predsjednica se posebno zahvalila na svesrdnoj pomoći Općini Suhopolje na čelu sa načelnikom, gospodinom Marijanom Brlekom i donatoru, gospodinu Iliji Blaževiću. Poslije službenog dijela nastavljeno je opušteno druženje do kasnih večernjih sati.