Održan sastanak s predsjednicima mjesnih odbora

Načelnik Općine Suhopolje Marijan Brlek nastavio je svoju dosadašnju praksu te je u petak s početkom u 10,00 sati održao sastanak sa predsjednicima Mjesnih odbora Općine Suhopolje. Sastanku je osim načelnika nazočio i Voditelj Odsjeka za gospodarstvo i komunalne poslove Općine Suhopolje Dražen Čimin.

Podsjetimo se, dana 26. listopada 2014. godine održani su izbori za članove Vijeća mjesnih odbora kada su izabrani Goran Doležal (VMO BOROVA), Ernest Đerke (VMO BUDANICA), Dražen Vanjhal (VMO CABUNA), Josip Bošković (VMO GAĆIŠTE), Pavao Pipić (VMO JUGOVO POLJE), Duško Tomšić (VMO LEVINOVAC), Srđan Bosanac (VMO NAUDOVAC), Zvonko Đurinić (VMO OREŠAC), Ivica Vuković (VMO PČELIĆ), Ivica Katalenić (VMO PEPELANA), Vesna Pušić (VMO PIVNICA), Ksenija Ćurić (VMO SUHOPOLJE), Željko Majetić (VMO TRAPINSKA), Ivan Kladušić (VMO TRNAVA), Ivan Bumba (VMO ZVONIMIROVO) te Drago Kladušić (VMO ŽUBRICA).

Uvažavajući okolnost da je tada izabrano 12 predsjednika koji do tada nisu obnašali takovu dužnost, tijekom sastanka, kojem su nazočili svi predsjednici, nakon uvodnih riječi načelnika, Voditelj Odsjeka za gospodarstvo i komunalne poslove upoznao je prisutne o novom načinu rada i suradnje sa Općinom Suhopolje. Naime, o svim radovima koji se budu obavljali u pojedinom Mjesnom odboru, dotični predsjednik biti će obaviješten te će biti u obvezi kontrolirati tijek istih i u konačnici kao takav biti će supotpisnik radova.

Također, tijekom sastanka iznesen je plan rada za 2015. godinu, kao i financijski plan, a na kraju su svi predsjednici Mjesnih odbora dobili poziv da zajedno sa svojim članovima i poznanicima sudjeluju na predstojećim aktivnostima koje se organiziraju u Općini Suhopolje, a to su 15. veljače Maskenbal za velike i Suhopoljsko kolinje ispred Hrvatskog doma u Suhopolju.