Maškare će zavladati Suhopoljem u nedjelju 15. veljače 2015.

Općina Suhopolje uvijek priprema nova i zanimljiva događanja. Ovoga puta pomoć i veliki dio organizacije preuzela je Kulturno – umjetnička udruga “Suhopolje” i savjetodavno tijelo Općine Suhopolje “Savjet mladih Općine Suhopolje”.
U nedjelju će ondje, na terasi Hrvatskog doma s početkom u 14,00 sati zavladati maškare ali i obavit će se obred kolinje. Ovoga puta, dobra zabava pripremljena je ne samo za mlade nego za sve vas, velike maškare dobre volje koje Općina Suhopolje, odnosno Savjet mladih i Kulturno umjetnička udruga pozivaju da zajednički uživaju i potpuno se otkače na najvećim maškarama za velike u Suhopolju.

Iako je okupljanje je predviđeno na terasi Hrvatskog doma u 14,00 sati, uz Suhopoljske tamburaše, Slavonske trubače, Virovitičke mažoretkinje, neke od maškara već zauzele svoje pozicije. Biti će punooooooooo veselih maski, zabave, pjesme i plesa. Punnnnoooooooo kobasica, krvavica, kotleta, šnicli i kotlovine. Očekuje nas i suđenje fašniku – krivcu za sve nevolje!!!

Primopredaja ključeva, kome li će ove godine pripasti? Tko će osvojiti Općinu Suhopolje?? Dođimo i saznajmoooo…. A nakon suđenja…. kada se smrači, luduuuuuu karnevalsku zabavu nastavljamo u dvorani Hrvatskog doma Suhopolje i feštamo do jutra! Radujemo se vašem dolasku! Maškare, maškare, maškare, maškare, idemo u maškareeeeeeeee, NEDJELJA 15.02.2015. u 14,00 sati.

maskare-suh-2015-2