Čestitka načelnika Marijana Brleka

8. listopada slavimo Dan neovisnosti, u znak sjećanja na dan kada je Sabor Republike Hrvatske 1991. godine jednoglasno donio Odluku o raskidu svih državnopravnih veza Republike Hrvatske s bivšom državom SFRJ.
Ovim su ostvareni svi potrebni uvjeti za slobodan razvoj i punopravno sudjelovanje Republike Hrvatske u međunarodnim odnosima.

Tim povodom, načelnik Općine Suhopolje Marijan Brlek sa svojim suradnicima, vijećnici Općinskog vijeća Općine Suhopolje, predstavnici Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Općine Suhopolje položili su vijenac i zapalili svijeće na spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima ispred Hrvatskog doma u Suhopolju.

Također, načelnik Marijan Brlek, ovom prilikom, u ime općinske uprave i svoje osobno svim stanovnicima Općine Suhopolje, Virovitičko – podravske županije kao i Republike Hrvatske čestitamo Dan neovisnosti, a posebno hvala svima koji su svoje živote utkali u temelje slobodne i neovisne hrvatske države, bez kojih ona kakvu poznajemo danas ne bi postojala.