Javni natječaj za sufinanciranje “Programa energetske učinkovitosti obiteljskih kuća”

Virovitičko-podravska županija u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisuje natječaj za javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Virovitičko-podravske županije u sufinanciranju programa „Poticanje mjera energetske učinkovitosti na obiteljskim kućama na području Virovitičko-podravske županije u 2014. godini„.

Cilj Natječaja je sufinanciranje povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća, a pravo sudjelovanja imaju fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Virovitičko-podravske županije i koje ulažu vlastita sredstva u mjere za koje se raspisuje Natječaj. Pojedina fizička osoba temeljem ovog Projekta može podnijeti samo jednu prijavu.

Ukupna raspoloživa sredstva za subvencioniranje projekata poticanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama u okviru ovog Natječaja iznose 1.250.000,00 kuna, pri čemu Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjeluje s 1.000.000,00 kuna (80%), Virovitičko-podravska županija s 31.250,00 kuna (2,5%), a s ostalih 17,5% sudjeluju vlasnici objekta. (www.vpz.hr)

Javni natječaj (preuzmi)

Prijavni obrazac (preuzmi)

Pravilnik (preuzmi)