Manifestacija “Zlatne note Slavonije” okupila velik broj ljubitelja glazbe i oduševila Suhopolje

Suhopolje je jučer bilo domaćin glazbenog spektakla “Zlatne note Slavonije”, vrhunca manifestacije “Grofove kočije” u sklopu Kulturnog ljeta. Ovaj nezaboravan glazbeni događaj, koji je okupio brojne ljubitelje glazbe, obilježio je nastup Vokalnog ansambla Contesse te gostiju – Muške klape Balinjera FSB-a i Hrvatskog pjevačkog društva Rodoljub s tamburaškim orkestrom.

Publika je imala priliku uživati u raznovrsnom repertoaru, koji je obuhvaćao sve od tradicionalnih tamburaških skladbi do klapskih pjesama i vokalnih izvedbi. Zvuci tamburica i skladni glasovi razgalili su srca okupljenih, potvrđujući još jednom kako glazba može povezati ljude i obogatiti kulturni život zajednice.

Načelnik Općine Suhopolje, Goran Doležal, izrazio je dobrodošlicu svim posjetiteljima i zahvalio se svima koji su doprinijeli organizaciji.

– Po broju posjetitelja vidi se da Suhopolje živi kulturu i voli društveni život. Hvala našim Contessama od kojih je i potekla ideja za ovu manifestaciju, hvala im za veliki doprinos u razvoju kulture u našem mjestu i veselimo se svim novim događanjima koja su pred nama- izjavio je Doležal, koji je ujedno ovom prilikom akterima jučerašnje manifestacije uručio bukete kao znak zahvale.

Manifestacija “Grofove kočije” još je jednom pokazala kako Suhopolje zna cijeniti i njegovati kulturnu baštinu, a “Zlatne note Slavonije” ostat će u sjećanju kao večer ispunjena glazbom, zajedništvom i veseljem.

(www.icv.hr, mra)

Manifestacija “Zlatne note Slavonije” okupila velik broj ljubitelja glazbe i oduševila Suhopolje