Održana 94. redovna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Borova

U Hrvatskom domu Borova u petak je održana 94. redovna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Borova koju je svečano otvorio predsjednik Stjepan Razum.

Sjednicu je ispred radnog predsjedništva vodio tajnik Dražen Čimin, a ista je započela uz intoniranje hrvatske himne nakon koje je predsjednik DVD-a pozvao na odavanje počasti preminulim vatrogascima i poginulim hrvatskim braniteljima stradalim u Domovinskom ratu.

Uslijedila su izvješća o radu društva u protekloj godini, financijskom i materijalnom poslovanju, kao i prijedlog rada i financijskog plana u ovoj godini te su sva izvješća i planovi prihvaćeni jednoglasno.

Nazočnima su se obratili i zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Marijo Klement, načelnik Općine Suhopolje Goran Doležal te zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Suhopolje Igor Gotal koji su u svojim izlaganjima pohvalili rad društva i prisutnost mladih, obzirom da je danas veliki problem mlade zainteresirati za bilo kakvu aktivnost u društvenim djelatnostima.Ž

Osim toga, zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Suhopolje Igor Gotal uručio je prigodni poklon predsjedniku Dobrovoljnog vatrogasnog društva Borova te poželio puno uspjeha u daljnjem radu i djelovanju.

Završnom riječju tajnika završila je izvještajna skupština, a u njoj se Dražen Čimin zahvalio svima koji su došli na skupštinu, kao i svima koji pomažu i prate rad Društva.

(www.icv.hr, TZ Suhopolje)