“Suhopoljske maškare” preuzele vlast nad općinom: Vojnici, princeze i superjunaci uživali u zabavnom programu

U organizaciji Općine Suhopolje i Turističke zajednice općine Suhopolje, 200-tinjak mašakra okupilo se danas (utorak) na tradicionalnom maskenbalu. Vojnici, Minioni, superjunaci, princeze i “legaći” samo su dio onoga što se moglo vidjeti u središtu mjesta.

I ove godine povorka je krenula ispred Osnovne škole Suhopolje sve do Hrvatskog doma, a ondje su ju dočekali načelnik Goran Doležal, virovitički glumac Goran Koši, koji je animirao mališane, te ravnatelj OŠ Suhopolje Anto Škraba.

Nakon preuzimanja vlasti nad općinom, prisutni su mogli uživati u zabavnom programu tijekom kojeg su za njih bile pripremljene razne igre i dobra glazba, a okrijepa je bila uz zaštitni znak svakog maskenbala- krafne.

– Moram zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji ove manifestacije, a ponajviše OŠ Suhopolje i ravnatelju Anti Škrabi. U kostime je uloženo puno truda, svi su pokazali svoju kreativnost i dobro se zabavili, stoga se potvrđuje da su “Suhopoljske maškare” jedna od najveselijih manifestacija u općini- istaknuo je suhopoljski načelnik Goran Doležal.

Organizatori su i ove godine osigurali nagrade za najbolje maske, a budući da je konkurencija bila i više nego jaka, u što se možete uvjeriti u našoj fotogaleriji, odluka je pala da pobjednici budu- svi. Tako će za mališane od 1. do 4. razreda, kao i za učenike od 5. do 8. razreda, biti organizirana kazališna predstava.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Rajnović)

https://www.icv.hr/2024/02/suhopoljske-maskare-preuzele-vlast-nad-opcinom-vojnici-princeze-i-superjunaci-uzivali-u-zabavnom-programu/?fbclid=IwAR2kpJk3k8HDL3e3exXi3ivb1oxvPlyHmaCJ7r70hvELssTh_od1bg9PUz0