Općina Suhopolje na ovogodišnjem Viroexpu: Predstavljeni projekti, rad udruga te proizvodi lokalnih tvrtki i OPG-ova

Na 27. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2024. predstavila se i Općina Suhopolje.

Tom prigodom predstavljeni su i proizvodi lokalnih OPG-ova, rad Kulturne udruge Kreativa, Edukativa, Aktiva – KrEdA , likovne radove Likovnog kluba Paleta i Gordane Čurik, tvrtke Agroland d.o.o. Suhopolje, Melisa – ljekovito bilje i ljekoviti proizvodi, OPG Momčilović, OPG Apis i OPG Žibreg.

I ove godine u izložbenom prostoru svoje proizvode predstavlja i Dedin mlin, jedini majstor mlinar u Hrvatskoj koji će ujedno i demonstrirati rad mlina na starinski i tradicionalni način.

Za uređenje i dekoraciju prostora zaslužna je cvjećarnica Oscar d.o.o. Suhopolje.

-Cilj nam je i ove godine promovirati lokalne proizvođače i omogućiti im sudjelovanje i predstavljanje svojih proizvoda i usluga. I ovog smo puta sve zainteresirane posjetitelje upoznali s našom tradicijom, običajima, manifestacijama, kao i projektima koji su u tijeku i koje provodimo već dugi niz godina, ali i projektima koji su u planu, kako bi privukli što više ljudi da posjete našu općinu – rekao nam je načelnik Goran Doležal.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

VIROEXPO 2024. Općina Suhopolje na ovogodišnjem sajmu: Predstavljeni projekti, rad udruga te proizvodi lokalnih tvrtki i OPG-ova