Suhopoljski vijećnici jednoglasno donijeli proračun za 2024. godinu u iznosu 5.404.601,13 eura

ICV

U srijedu, 20. prosinca 2023. godine u prostorijama Općine Suhopolje održana je 30. sjednica Općinskog vijeća Općine Suhopolje.

Osim nazočnih vijećnika Općinskog vijeća, istoj su nazočili i općinski načelnik Goran Doležal, ravnateljica Dječjeg vrtića Suhopolje Valeria Toth te djelatnici Općine.

Dnevni red sjednice, dopunjen je, uz suglasnost vijećnika s jednom točkom Dnevnog reda, pa su tako, obzirom da za Aktualni sat nije pristiglo niti jedno vijećničko pitanje, odmah razmatrane točke Dnevnog reda. Nakon konstruktivne rasprave, vijećnici su jednoglasno usvojili sve dostavljene prijedloge akata.

Posebno treba istaknuti kako je jednoglasno donesen Proračun Općine Suhopolje za 2024. godinu i projekcije za 2025. i 2026. godinu.

Obrazlažući prijedlog Proračuna, općinski načelnik Goran Doležal istaknuo je da je isti planiran u iznosu od 5.404.601,13 eura te da sadrži niz kapitalnih projekata koji su planirani za cijelo područje općine Suhopolje. Usporedno s Proračunom, doneseno je i niz proračunskih programa za 2024. godinu.

Na kraju posljednje sjednice u ovoj kalendarskoj godini, predsjednik Općinskog vijeća Općine Suhopolje Marijan Brlek zahvalio je svim vijećnicima, posebno općinskom načelniku sa suradnicima na suradnji te svim nazočnima uputio čestitke povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Priliku je iskoristio i općinski načelnik Goran Doležal te zahvalio Općinskom vijeću Općine Suhopolje na dobroj i konstruktivnoj suradnji te na danim sugestijama i praćenju rada ovoga Vijeća. Osim toga, pohvalio je i rad Vijeća u ovoj kalendarskoj godini. Na kraju je, svim prisutnima zaželio čestit i blagoslovljen Božić te još uspješniju i sretniju Novu 2024. godinu.