Održana 28. sjednica Općinskog vijeća Općine Suhopolje

ICV

U petak 27. listopada 2023. godine održana je 28. sjednica Općinskog vijeća Općine Suhopolje, koja je protekla kao i prijašnje sjednice, u znaku usvajanja jednoglasnih odluka.
Između ostaloga, usvojene su II. izmjene i dopune Proračuna Općine Suhopolje za 2023. godinu te su time uravnotežena i osigurana dodatna sredstva za provedbu projekata sufinanciranih od strane dugih proračuna.

Slijedom navedenog, osim projekata koji su u tijeku: Održavanje cesta u ulici Braće Radić, Zrinsko- Frankopanskoj ulici te ulici Mala Pemija, izgradnja dijela nerazvrstane ceste na području Općine Suhopolje, opremanje igrališta Dječjeg vrtića Suhopolje, SECAP, adaptacija i unutarnje uređenje mjesnog doma u Cabuni, izgradnja pješačke staze i ograde na groblju u Suhopolju, rekonstrukcija pristupne ceste i pješačke staze, postavljanje javne rasvjete do Centra za kulturu zdravlja u Cabuni, uskoro se očekuje početak radova na rekonstrukciji i opremanju igrališta s multifunkcionalnim terenom, izgradnji pješačke staze u Pčeliću kao i na rekonstrukciji i dogradnji društvenog doma u Naudovcu.

Vezano uz ostale redovne radove na izgradnji i održavanju komunalne infrastrukture na području općine Suhopolje isti će se realizirati do kraja tekuće godine, a sve sukladno proračunskim mogućnostima.