DANI OPĆINE SUHOPOLJE Sloga na stadionu Park uzvratila Suhopolju za prošlotjedni poraz

U sklopu proslave Dana općine Suhopolje jučer (utorak) je na stadionu Park odigrana prijateljska nogometna utakmica između domaće momčadi i gostiju iz Zdenaca.

Bila je ovo ujedno i jedna od posljednjih pripremnih utakmica uoči početka nove natjecateljske sezone za obje momčadi, a da bi Sloga mogla stvoriti problem ostalim momčadima u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica vidjelo se već u uvodnim minutama utakmice. Nakon pola sata igre Sloga je već imala 3:0. Prvo je u 15. minuti vratara Maroševića matirao Petar Špoljarić, sedam minuta kasnije na 2:0 povisio je Antun Dunković, dok je do odlaska na odmor svoj drugi zgoditak postigao Špoljarić.

U nastavku utakmice, nakon nekoliko izmjena, momčad Marija Tole dodatno je pritisnula goste, a to im se isplatilo u 57. minuti kada je Zdenko Lončarek smanjio na 3:1. Oba sastava imala su još nekoliko izglednih prilika, no mreže su mirovale do posljednjih 12. minuta. Danijel Zebec lijepim je zgoditkom pogodio za 4:1, dok je utakmicu svojim trećim golom zaključio Špoljarić.

Sloga je tako uzvratila Suhopolju za poraz koji su im nanijeli proteklog tjedna na domaćem terenu.

(www.icv.hr)

DANI OPĆINE SUHOPOLJE Sloga na stadionu Park uzvratila Suhopolju za prošlotjedni poraz