Kazališna predstava “ČUDO” u izvedbi Kazališta Moruzgva ove nedjelje, 30. listopada u 18,00 sati u Hrvatskom domu Suhopolje

Kazališna predstava “ČUDO” u izvedbi Kazališta Moruzgva održat će se u nedjelju, 30. listopada 2022. godine s početkom u 18,00 sati u Hrvatskom domu Suhopolje (Suhopolje, Trg sv. Terezije 10).

Zahvaljujući odobrenim sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Općini Suhopolje za projekt “Organizacija kazališnih predstava” u ukupnom iznosu od 15.000,00 kuna, ulaz je besplatan.

Riječ je o novoj kazališnoj predstavi Kazališta Moruzgva, autora i redatelja Ivana Lea Leme, nastavak je dviju prethodnih uspješnija, Cabareta “Preko veze” i Vla Vla Vlajland cabareta. Kostimografkinja je Mirjana Zagorec, scenograf je Kristijan Popović, a uz Eciju Ojdanić u predstavi nastupa i Matija Šakoronja. Žanrovski je predstava komedija, prošarana songovima Zvonimira Duspare Duse.

Nadamo se da će vas ova kazališna predstava nasmijati, inspirirati otvoriti neke nove spoznaje. Vidimo se u nedjelju, 30. listopada 2022. godine u 18,00 sati!