FOTO ‘Potraga za pisanicama’: Zanimljiva uskrsna avantura u vrt suhopoljskog Dvorca Janković privukla velik broj mališana, najbolji tragači ‘okitili’ se medaljama

U vrtu Centra za posjetitelje – Dvorac Janković u Suhopolju danas (nedjelja) je održana ‘Potraga za pisanicama’. Zanimljiva avantura povodom nadolazećih uskrsnih blagdana privukla je pedesetak mališana.

Razigranu djecu i njihove roditelje tijekom ‘traganja’ zabavljao je virovitički kazališni glumac Goran Koši maskiran u velikog uskrsnog zeca.

Organizaciju ovog veselog događaja potpisuje i ovog puta Turistička zajednica općine Suhopolje u suradnji s Općinom Suhopolje.

-Vrlo sam zadovoljna odazivom djece na današnju potragu za pisanicama ovdje u predivnom vrtu suhopoljskog Dvorca Janković. Nadam se da su se svi jako dobro zabavili, a mališanima za dolazak nije bila prepreka niti hladno i vjetrovito vrijeme. Želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji, a posebno našem animatoru, virovitičkom kazališnom glumcu Goranu Košiju koji nas je sve dobro zabavio i nasmijao, kao i direktorici Dvorca Janković Sanji Sudar koja nas je sve lijepo ugostila – rekla je ispred TZ općine Suhopolje Martina Litrić.

Na kraju, svako dijete dobilo je slatki poklon paket, a oni najbolji tragači ‘okitili’ su se medaljama. Prvo mjesto i zlatnu medalju s više od 20 sakupljenih pisanica osvojila je Mia Smolčić, srebrna je pripala Ani Smolčić, dok je Adrian Lukačević zaslužio brončanu medalju za treće mjesto ukupnog poretka.

https://www.icv.hr/2022/04/foto-potraga-za-pisanicama-zanimljiva-uskrsna-avantura-u-vrt-suhopoljskog-dvorca-jankovic-privukla-velik-broj-malisana-najbolji-tragaci-okitili-se-medaljama