Obavijest o radu Dječjeg vrtića Suhopolje „Suhopolje“ i plaćanju participacije roditelja/skrbnika korisnika usluga

Redovan rad Vrtića obustavljen je od 16. ožujka 2020. godine zbog sprječavanja širenja COVID-19 (koronavirusa). S tim u vezi, obavještavamo Vas kako se roditelji/skrbnici korisnici usluga Vrtića od 01. travnja 2020. godine u cijelosti oslobađanju od plaćanja participacije u cijeni usluge Odlukom načelnika Općine Suhopolje, a sve do opoziva Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu.

Trenutno, tijekom obustave redovnog rada, vrtić osigurava prihvat djece u slučajevima kada su oba roditelja zaposlena i ne postoji druga mogućnost zbrinjavanja djece, te se u tim slučajevima roditelji/skrbnici korisnici usluga Vrtića ne oslobađanju od plaćanja participacije u cijeni usluge.

Zahvaljujemo svim roditeljima/skrbnicima korisnicima usluga jer su, pridržavajući se preporuka, pokazali da su itekako svjesni situacije u kojoj se nalazimo te da su i ovoga puta pružili podršku i suradnju s Vrtićem i Osnivačem.

Apeliramo i molimo da djecu do daljnjeg ne dovode u Vrtić prvenstveno zbog njihove osobne sigurnosti i zaštite te se nadamo da ćemo uskoro u zajedništvu, disciplini i strpljenju uspjeti prebroditi izazove koje prolazimo u ovim trenucima na zdravlje i dobro svih članova naših obitelji.