Vesele Suhopoljske maškare smijehom i pjesmom preuzele vlast općine

Danas (ponedjeljak) u organizaciji Turističke zajednice Općine Suhopolje i Osnovne škole Suhopolje stotinjak velikih i malih maškara okupile su se na tradicionalnom maskenbalu. Bubamare, gusari, kauboji, dalmatineri, superjunaci i brojni drugi likovi iz bajke preuzeli su vlast nad Suhopoljem.

Maškare su svoju povorku započele ispred Osnovne škole Suhopolje te uz pjesmu i ples krenule u “đir” ulicama. Zabava je nastavljena ispred Hrvatskog doma gdje je načelnik Siniša Horvat pod “pritiskom”, ali uz osmijeh predao ključeve općine.

– Ovo je jedan dan u godini kada je ljudima dosta politike, projekata i bilo kakvih aktivnosti, a što se tiče općine red je da se i ove godine preda ključ veselim maškarama – rekao je Horvat.

Uz krafne koje su zaštitni znak svakog maskenbala, djeca se uživala u zabavnom programu koje je vodio virovitički glumac Goran Koši. Odlična atmosfera kroz razne igre, kaubojski ples i poznati vlakić poticala je i male i velike da se uključe i odlično se zabave. (www.icv.hr, vb)

Vesele Suhopoljske maškare smijehom i pjesmom preuzele vlast općine