GROFOVSKA LJUBAV Literarno, likovno, kreativni natječaj, saznajte čiji je uradak bio najbolji

U petak, 22. veljače, je u organizaciji KrEdA–e i TZ Suhopolje održana 3. Grofovska ljubav”. Radi se o literarno, likovno, kreativnom natječaju, koji su osmislili u Udruzi KrEdA, a namijenjen je učenicima viših razreda Osnovnih škola. Ove godine sudjelovali su učenici OŠ Suhopolje, OŠ Voćin i OŠ Gradina.

Foto: KrEdA

Nagrade u kategoriji 5. Razreda osvojili su Lana Šafran i Marko Šapina, a za najbolji uradak u aplikaciji STOP – ANIMACIJA učenici 5. razreda OŠ Suhopolje. U 6. razredima nagradu je odnijela učenica gradinske škole Klara Nenadović za svoj kolaž ljubavne tematike. U 7. razredima, najbolju fotografiju imala je Lana Moslavac također iz Gradine.

Foto: KrEdA

Nagrade za najbolje osigurala je TZ Suhopolje, a direktorica Marija Hodak, čestitala je svim sudionicima i uručila nagrade najboljima. Poklon paketiće za sve sudionike pripremila je najveća izdavačka kuća Školska knjiga, koja uvijek prati kulturna i edukativna događanja učenika u cijeloj županiji, a priznanja i pohvalnice uručili su svim sudionicima volonteri organizatora – Udruge KrEdA.

Foto: KrEdA

Posebni gosti bili su mladi glumci Tena Maria Rajner iz Mikleuša, Noa Kunić iz Pitomače i Petar Turnaj iz Virovitice – učenici osnovnih škola koji su ove godine nastupili i na Županijskom Lidranu monolozima i osvojili simpatije publike. Svečanost su uljepšali i učenici glazbene škole Jan Vlašimsky – odjela u Suhopolju sa svojim izvedbama na gitarama: Magdalena Pravdić, Mateo Osmanović, Kristian Matković i Lucija Lukačević.

Mladi umjetnici i kreativci i njihovi gosti i roditelji odlično su se zabavili u prepunom Restoranu Park u Suhopolju, a za kraj programa imali su prilike uživati u izvrsnim izvedbama Vokalnog sastava Contessa iz Suhopolja. (www.icv.hr, nkl)

Foto: KrEdA