Kino na otvorenom i brojne druge manifestacije ove godine očekuju mještane općine Suhopolje

Na sjednici Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije predstavnici turističkih zajednica nižeg ustroja iznijeli su programe i planove za 2018. godinu. Tako je i načelnik Siniša Horvat, ujedno i predsjednik suhopoljske Turističke zajednice, iznio plan turističkih događanja za 2018. godinu. Ovu će godinu Suhopolje biti poprište brojnih manifestacija. Prva od njih, koja će se održati već u veljači, bit će maškare za djecu i odrasle, dok će u ožujku i listopadu u Hrvatskom domu gostovati Kazalište Virovitica.

Tradicionalno će se bogatim programima obilježiti Dani Općine Suhopolje i blagdan Sv. Terezije Avilske, a ovo će ljeto svi mještani po prvi puta moći uživati u kinu na otvorenom u suhopoljskom parku. Prošlogodišnja aktivnost BUB – Biciklom u Bukovu naišla je na odličnu reakciju mještana pa će se održati i ove godine, a za kraj 2018. godine planira se Doček Nove godine ispod sata u središtu Suhopolja.

Osim ovih događanja u organizaciji Turističke zajednice, Općine Suhopolje i Savjeta mladih, očekuju se i brojne druge u organizaciji vrlo aktivnih općinskih udruga.