Čestitka načelnika Marijana Brleka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja

Povodom 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 21. obljetnice pobjedničke vojno-redarstvene akcije Oluja, djelatnici Općine Suhopolje na Spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima, ispred Hrvatskog doma Suhopolje položili su vijenac i zapalili svijeće.

Također, Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Općine Suhopolje poći će u Knin odati dužno poštovanje i spomenuti se dana borbe za slobodu, neovisnost i demokraciju. Neposredno prije polaska, na Spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima ispred Hrvatskog doma Suhopolje također će položiti će vijence i zapaliti svijeće. S izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odati će se počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su položili svoje živote kao i onima koji su patili, borili se i žrtvovali za bolju budućnost svih nas.

Ovom prilikom, načelnik Općine Suhopolje i ujedno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Općine Suhopolje Marijan Brlek, posebno izražavajući dostojanstvo i poštovanje hrvatskim braniteljima koji su svoje živote utkali u temelje hrvatske državnosti čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja te 21. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Oluja. Uvijek ponosni na branitelje i Oluju!

_DSC1507 (Custom)