Humanitarno djelo Savjeta mladih Općine Suhopolje

Savjet mladih Općine Suhopolje, u suradnji sa Općinom Suhopolje, povodom mjeseca darivanja i najveselijih obiteljskih blagdana pokazao je humanost i razveselio 15 obitelji sa područja Općine Suhopolje kojima je pomoć najpotrebnija.
Naime, danas su članovi Savjeta mladih Općine Suhopolje, zahvaljujući donaciji Općine Suhopolje pripremili 15 paketa kako bi uljepšali blagdane obiteljima slabijeg imovnog statusa, a sve u cilju da i takve obitelji dožive dostojanstven Božić, kao i svaka druga obitelj te da uz primjeren blagdanski stol barem na nekoliko dana zaborave probleme koji ih more.

Ovim putem predsjednik Savjeta mladih Općine Suhopolje Goran Doležal zahvaljuje se Općini Suhopolje koja je, već tradicionalno, podržala ovu humanitarnu akciju jer razveseliti obitelj kojoj je pomoć prijeko potrebna najljepše je djelo koje se može učiniti u ovo blagdansko doba.

U ime Savjeta mladih Općine Suhopolje i svoje osobno ime, predsjednik Savjeta svim mještanima Općine Suhopolje želi čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu!