Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Savjet mladih Općine Shoppolje kao savjetodavno tijelo Općine Shopolje, u suradnji sa Crvenim križom grada Virovitice u subotu, 09.svibnja 2015. organiziralo je akciju dobrovoljnog darivanja krvi za sve žitelje Općine Suhopolje. Prateći svoj Pogram rada za 2015. godinu, Savjet mladih Općine Shopolje udružio je svoje snage sa Udrugama sa područja Općine Suhopolje te je na taj način prikupio zavidan broj dobrovoljnih darivatelja. Spomenutoj akciji odazvalo se 34 dobrovoljna darivatelja gdje je svaki od njih dao svoj obol u ovoj hvalevrijednoj akciji. U akciji dobrovoljnog darivanja krvi sudjelovalo je i mlado i ono malo starije i to redom: Danijel Grubač, Ivan Dumić, Dražen Sobol, Danijel Divković, Marko Doležal, Goran Doležal, Zdenka Validžić, Zdravko Varga, Filip Ognjanović, Dražen Giba, Danijel Razum,Štefan Razum, Željko Jurković, Marko Marić, Darko Rokinger, Mateo Rokinger, Dražen Vanjhal, Barbara Stupar, Goran Franjković, Marijan Borovec, Mile Perković, Jelena Panić, Stjepan Penava, Đoko Orlić, Igor Graša, Tomislav Tuđina, Antun Smojver, Damir Felber, Tončin Golik, Saša Nikolaus, Marina Jurković, Martina Jurković, Marina Tolo i Matea Gracek.

Neki od spomenutih moglo je već u ovoj akciji darivati krv, dok su neki zbog zdravstvenih razloga pozvani da se odazovu slijedećoj ovakvoj akciji. Savjet mladih Općine Suhopolje zahvaljuje se u svoje ime i u ime svih onih kojima je darovana krv uistinu potrebna, GDCK Virovitica na suradnji, svima dobrovoljnim darivateljima koji su se odazvali ovoj akciji a posebnu zahvalu upućujemo Udrugama sa podrućja općine Suhopolje, NK Tehničar (Cabuna), NK Borova (Borova) i KUU Suhopolje na uloženom trudu kako bi se što veći broj njihovih članova odazvao ovoj akciji.

Ovim putem pozivamo sve dobrovoljne darivatelje i one koji će to tek postati da se i ubuduće odazivaju akcijama dobrovoljnog darivanja krvi jer DARIVANJEM KRVI POKLANJAMO ŽIVOT!

15hdipw