Dinka Juričić: Nauči pametno učiti

Savjetodavno tijelo Općine Suhopolje, koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na području Općine Suhopolje, Savjet mladih Općine Suhopolje, u suradnji s Školskom knjigom Zagreb organizira predavanje: Dinka Juričić: “NAUČI PAMETNO UČITI” koje će biti održano u ponedjeljak, 19. siječnja 2015. godine s početkom u 16,00 sati u prostoriji Hrvatskog doma u Suhopolju.

Ovo predavanje namijenjeno je učenicima 7. i 8. razreda osnovne škole i mladim osobama do 30 godina starosti koje se nalaze u fazi obrazovanja, budući da mnogim učenicima i mladim osobama veliki problem predstavlja učenje kao proces uskladištavanja podataka u skladištu pamćenja.

Slijedeći svoj program rada za 2015. godinu, kojim je Savjet mladih Općine Suhopolje posebnu pozornost pridonio obrazovanju u smislu poticanja mladih na nastavak istog, a sa željom postizanja što boljih uspjeha učenika 7. i 8. razreda osnovne škole, na početku drugog polugodišta školske godine 2014./2015., Savjet mladih Općine Suhopolje poziva sve zainteresirane učenike 7. i 8. razreda, kao i mlade osobe na kratko, jednostavno i dobro oprimjereno predavanje profesorice Dinke Juričić o tome kako brzo učiti i dugo pamtiti ono što se nauči. Vidimo se u ponedjeljak, 19. siječnja 2015. godine, u 16,00 sati, u prostoriji Hrvatskog doma u Suhopolju!