Humanitarna kazališna predstava za djecu “Kako su djeca pomogla vilenjaku”

U nedjelju, 27. travnja 2014. godine, u 16:00 sati, u Hrvatskom domu u Suhopolju održati će se humanitarna kazališna predstava za djecu “Kako su djeca pomogla vilenjaku”. Predstavu autorski potpisuju akademska glumica Aleksandra Demše i magistar psihologije Berislav Cimerman. Ulaz je slobodan, a dobrovoljni prilozi namijenjeni su u svrhu prikupljanja financijske pomoći hrabrom laviću, dječaku veselog pogleda, djetetu iza čijeg se nevinog lica kriju mjeseci provedeni među bolničkim zidovima. Hrabri lavić Leo, Leonardo Tolo sa tri mjeseca dobio je dva moždana udara. U Bonnu, zbog krvarenja u mozgu, odstranjen mu je dio istog, a posljedice toga on osjeća i danas kada se nalazi u Zagrebu i ima hidrocefalus, epileptičke napadaje i meningitis.

Stoga, sve dobre ljudi Općine Suhopolje pozivamo i molimo da svoje najmlađe dovedu na kazališnu predstavu te da, sukladno individualnim mogućnostima, pomognemo Leu i njegovoj obitelji u borbi sa bolešću.

Uvjereni smo da nitko od nas nema velikih želja i da će ovoga puta sve naše želje biti vezane samo uz njega, hrabrog lavića Lea.

Vidimo se u Suhopolju, 27. travnja 2014. godine u 16:00 sati!