Cvjetići su krenuli u vrtić

Mi smo skupina “Cvjetići”. Svi smo ove pedagoške godine prvi put upisani u dječji vrtić “Suhopolje”.

 Svatko na svijetu već zna da je velika stvar u životu kada kreneš u vrtić. Iako smo izgledom mali, naša su srca velika i hrabra, jer ovaj važan period svoga života svladavamo odlično. Nećemo vam reći da nije bilo suza – bilo ih je, jer nije mala stvar odvojiti se od svoje obitelji i boraviti nekoliko sati na nekom novom mjestu i s novim osobama u našim životima. No, znate što? “Teški” dani polako ostaju iza nas i sada kada prolaze, naše je veselje još veselije, a naše predivne dječje oči još blistavije. Naša soba dnevnog boravka postaje naša mala oaza  međusobne ljubavi i prijateljstva, ispunjenja zvonkim smijehom i zaštićena zagrljajima.

Svi smo jako veseli, volimo istraživati mogućnosti za igru koje nam pruža naš lijepi vrtić, a osobito volimo istraživati svoje mogućnosti tijekom aktivnosti koje ostvarujemo pomoću poticaja za aktivnosti koji nam se svakodnevno nude.

Jako smo sretni što imamo predivne roditelje koji lijepo surađuju s našim odgojiteljicama i rado ih pitaju o našoj prilagodbi.

Početci su puno puta u životu teški, ali kada ih se svlada, oni mogu postati vrata koja će se otvoriti ka nekim lijepim putovanjima. Pa, neka  “putovanje” naših “Cvjetića” počne! :-)