Dan otvorenih vrata u Dječjem vrtiću „Suhopolje“

28. lipnja ove godine od 15:30 do 17:30 sati, održao se „Dan otvorenih vrata“ u Dječjem vrtiću „Suhopolje“. Svi roditelji, čija su djeca polaznici Dječjeg vrtića „Suhopolje“, pozvani su na druženje sa svojom djecom i odgojiteljicama, koje su se izuzetno potrudile učiniti atmosferu ugodnom te obogatiti prostor prigodnim sadržajima. Pripremile su aktivnosti kojima su se djeca i roditelji mogli baviti u dvorištu vrtića, kao i u sobama dnevnog boravka. Djeci i roditeljima bile su ponuđene razne likovne aktivnosti, igre s vodom, pokretne i natjecateljske igre, didaktičke igre, poligon za vježbanje u dvorani vrtića i još razne aktivnosti po slobodnom izboru.

Djeca su ovim događanjem dobila priliku pokazati roditeljima svoj vrtić, igrati se s njima svojih omiljenih igara te ponosno pred njima iskazati sva svoja umijeća i sve kompetencije koje su stekli u vrtiću.

Roditelji su pak uvidjeli stranu svoje djece koje do tada nisu bili svjesni, a to je njihov odnos prema vršnjacima i odgojiteljicama u vrtiću, snalaženje u prostoru koji je roditeljima nepoznat, a imali su i priliku poigrati se s njima kao i razgovarati s drugim roditeljima u opuštenoj atmosferi.

Druženju se pridružio i načelnik Općine Suhopolje Siniša Horvat kojeg djeca ovog vrtića već dobro poznaju. Načelnik redovito prisustvuje svim vrtićkim manifestacijama prilikom kojih djecu obilno dariva raznim slatkim iznenađenjima.

Svi prisutni roditelji iskazali su ogromno zadovoljstvo ovakvom vrstom druženja, na djeci se vidjelo oduševljenje i radost, a to je djelatnicima ovog vrtića najveća nagrada.