Djeca iz Dječjeg vrtića Suhopolja posjetila Hotel Kurija Janković

img_5920

Djeca iz Dječjeg vrtića Suhopolje, zajedno sa svojim odgajateljicama i ravnateljicom Ivankom Škala, posjetili su Hotel Kurija Janković u Kapela Dvoru u sklopu projekta „Djeca čuvari svoje djedovine“. Djecu je s Hotelom Kurija Janković i njegovim značajkama upoznala voditeljica hotela, Sanja Sabolić. Djeca iz Dječjeg vrtića Suhopolje, na ovaj su način povezala dva dvorca grofa Jankovića, onaj suhopoljski koji će se obnavljati, te Hotel Kurija Janković, koja je već obnovljen sredstvima Europske unije i Virovitičko-podravske županije. Osim toga, maleni Suhopoljčani imali su i likovnu radionicu na kojoj su crtali upravo ta dva dvorca – u Suhopolju i Kapela Dvoru. Projekt će se nastaviti i u sljedećim danima nivou cijelog vrtića, a očekuje se suradnja s roditeljima i širom društvenom zajednicom.

 • Video galerija

  Video galerija
 • Odvoz otpada…

  Utorak
  Kralja Tomislava, Kralja Zvonimira, P. Preradovića, Bana Jelačića, M. Gupca, S. Radića, Kapan, Lj. Gaja, A. Hebranga, Dubrovačka, Vukovarska, V. Nazora, I. Gundulića, B. Radić, I. Mažuranića, E. Kvaternika, A. G. Jankovića, Vinogradska, A Stepinca, Kolodvorska, Bukova, Zvonimirovo, Gačište, Orešac, Naudovac, Jugovo polje, Cabuna, Žiroslavlje, Eržabet, Borova, Pčelić.

   

  Četvrtak
  Levinovac, Sl. Pivnica, Gvozdanska, Rodin Potok, Dvorska, Mitrovica, V. Trapinska, M. Trapinska, Sovjak, Pepelana, Žubrica, Trnava, Budanica.